FUSION MESO -NANONEULAUS MESOTERAPIA

 

Räätälöity nanoneulaushoito sinun tarpeidesi mukaan: Anti-age, akne pigmenttimuutokset, ihon kuivuus. Hoito voidaan tehdä kasvoille, silmänympärysiholle, kaulalle, huulille ja dekolteelle ja se sopii kaikille ihotyypeille eikä aiheuta ihovaurioita! Ikäsuositus +30 v.

Turvallinen ja tehokas hoito, jolla saavutat säteilevämmän ja nuorekkaamman ihon jo ensimmäisellä hoitokerralla!

 

Mistä hoidossa on kyse?

Nanoneulaus on uusi ei-invasiivinen mesoterapiahoito, joka sisältää pinnallisen ja kontrolloidun ihon nanopunktion nanoneuloilla.

 

Kyseessä on uudenlainen mesoneulaus, joka ei aiheuta iholla verenvuotoa tai kipua eikä muita sivuvaikutuksia, sen sijaan se parantaa ihon toimintoja samalla tasoittaen ihon väriä, pienentäen ihohuokosia, vaalentaen pigmentaatiota, vähentäen talineritystä, rauhoittaen sekä kosteuttaen kuivaa ihoa tehokkaasti. Ihosta tulee hyvin kosteutettu, ihon väri tasoittuu ja pienet rypyt häviävät.

 

Miten hoito tehdään?

Nanoneulaus on pinnallisempaa kuin mikroneulaus, mutta pistoja tulee paljon enemmän. Neulaus tehdään nanoneulauslaitteella, jolla iholle luodaan tuhansia pienen pieniä kanavia, joihin laitteella syötetään ihoa hoitavia aineita räätälöidyillä Fusion Meso -liuoksilla.

 

Neulauksessa käytetään kertakäyttöisiä patruunoita, joiden säiliöön tehdään yksilölliset Fusion Meso -liuokset asiakaslähtöisesti. Näin jokaiselle voidaan räätälöidä oma seos, joka sisältää puhdasta Hyaluronihappoa useiden muiden ihoa hoitavien aineiden kanssa (aminohapot, peptidit, DMAE, vitamiinit, kasvutekijät jne.) Kaikki Fusion Meso -nanoneulauksessa käytettävät seerumit ovat steriilejä!

 

Tätä neulaushoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden ja aurinkoisissa olosuhteissa iho tietysti suojataan SPF50-voiteella! Hoidossa ei ole toipumisaikaa, ja Fusion Meso -seerumit kannattaa jättää ihoa hoitamaan vähintään muutamaksi tunniksi tai yöksi.

 

Hoitovaihtoehdot:

  • Fusion Meso -nanoneulaus CLASSIC – kasvoille 165 € (n. 60 min)
  • Fusion Meso -nanoneulaus CLASSIC PLUS – kasvot, kaula ja dekoltee
    210 € 
    (75 min)
  • Fusion Meso -nanoneulaus – kaula ja dekoltee 89 € (35 min)

 

Hoidon kulku:

* Alkupuhdistus, hyaluronihappokuorinta, nanoneulaus yksilöllisesti valitulla mesoliuoksella, erikoisnaamio ja loppuvoide.

 

Sarjahoito suositus 3–6 hoitokertaa, joiden välillä on 2 viikkoa. Sen jälkeen yksi hoito 6 viikon välein ylläpitona. Sarjahoidossa 10% alennus (väh. 3x sarjana).

 

EXTRA! Saat jokaisen hoidon jälkeen oman Fusion Meso -kotihoitotuotteen mukaan, se riittää pariksi päiväksi jatkohoitoon kotona.

 

Näin hoidat ihoasi kotona hoidon jälkeen:

* Anna ihon olla rauhassa ja vältä ihon koskettelua hoitopäivän aikana.

* Anna mesoliuoksen vaikuttaa kasvoilla yön yli tai vähintään 4 tuntia hoidon jälkeen.

* Vältä hikoilua, saunomista, uimista ja suorassa auringossa oleilua 24 tunnin ajan.

* Neulauspäivänä älä käytä meikkiä.

* Suojaa iho tehokkaalla UV-suojavoiteella päivisin ja levitä iltaisin ihoa korjaavaa yövoidetta.

* Vältä muita vahvoja, ihoa kuorivia hoitoja noin viikon ajan.

Kauneushoitola Oxid | Ostosraitti 1, Hyrylä, Tuusula, puh. 045 265 9426

© Kauneushoitola Oxid 2024