HydraFacial™ -KASVOHOIDOT

 

HydraFacial™ Signature -kasvohoito 115 €

+kaula ja decollete 40 €

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Ihon puhdistus ilman kipua!

 

HydraFacial™ Signature -hoito selälle 130 €

+ GlySal-happokuorinta 50 €

 

HydraFacial™ Signature -hoito käsivarsille 115 €

+ GlySal-happokuorinta 50 €

 

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito 155 €

+kaula ja decollete 84 €

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla.

 

HydraFacial™ Radiance -kasvohoito 190 €

+kaula ja decollete 110 €

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi Britenol- tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia.

Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla.

 

HydraFacial™Age Refinement -kasvohoito 190 € +kaula ja decollete 110 €

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal- happokuorintaa, Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial- tehouutteita. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla.

 

Kauneushoitola Oxid | Ostosraitti 1, Hyrylä, Tuusula, puh. 045 265 9426

© Kauneushoitola Oxid 2024