Hinnasto – Klassiset kasvohoidot

 

Puhdistava kasvohoito 60 min

alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja mekaaninen epäpuhtauksien poisto, ampulli, naamio, voide, kulmien muotoilu 75 €

 

Rentouttava kasvohoito 60 min

alkupuhdistus, kuorinta, hieronta kasvot ja kaula, ampulli, naamio, voide, kulmien muotoilu 75 €

 

Täydellinen kasvohoito 90 min

alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja epäpuhtauksien poisto tai t-alueen ultraäänipuhdistus, kasvo-, decolleté- ja hartiahieronta, ampulli, naamio, voide, kulmien muotoilu 98 €

 

Nuorison ihonpuhdistus (<18v) 60 min

(ei sis. hieronta, eikä kulmien muotoilu)

65 €

Käytämme kasvohoidoissa mm. ranskalaisia Ella Baché- ja Academie- sarjoja. Jokaisessa Ella Baché -tuotteessa on luonnosta saatuja terveellisiä ja syötävän hyviä tehoaineita. Tämä Nutridermologie-filosofia on hoitanut suomalaista kauneutta jo kolmen sukupolven ajan, ja jonka luonnollista kauneutta edistävien tuotteiden miellyttävät koostumukset, keveät tuoksut ja hoitavat vaikutukset perustuvat terveellisiin, ruoka-aineista peräisin oleviin aktiiviaineisiin.  Sarjasta löytyy sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikkiin ihopulmiin.

Académie Scientifique de Beauté on ollut tieteellisen ihonhoidon huipulla jo vuodesta 1890, aivan ensimmäisistä tuotteista saakka. Niistä jokainen on syntynyt Académien omien kauneuden artesaanien korkealaatuisen ja tinkimättömän tieteellisen tutkimuksen seurauksena.

Académien vahva osaaminen, tieteellinen lähestymistapa ja huolellinen tutkimustyö näkyvät toimivina tuotteina ja hoitoina, joiden tulokset sekä näkyvät että tuntuvat. Tuotteissa korostuvat poikkeuksellisen korkeat ja tehokkaat aktiiviainepitoisuudet, jotka ovat näkyvissä jokaisessa tuotepakkauksessa.

Kotituotteiden lisäksi kosmetologin tekemät erikoishoidot sisältävät mm. hedelmähappoja, vitamiineja, entsyymejä ja kasviperäisiä kantasolu-uutteita, joiden kaunistavat vaikutukset näkyvät heti.

© Oxid 2020 | Sivusto päivitetty 4.11.2020 | Kauppatie 6 (Päämajan talo), 04300 Tuusula, puh. 045 265 9426