KEMIALLISET KUORINNAT

 

Meiltä löytyy myös ihon eri tarpeisiin sopivia, räätälöityjä erikoishoitoja, kuten kemialliset kuorinnat, ja myös hemmottelevia hoitoja.

 

iS Clinical FIRE & ICE Facial -kasvohoito 45 min 92 €

Kevyt, kasvipohjainen kemikaalinen kuorinta ilman toipumisaikaa.

 

Julkkistenkin suosima, ns. "Red Carpet" -kasvohoito!

 

Intensiivinen kasvipohjaisia vaikuttavia aineita sisältävä nopea hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaansaa välttömästi näkyviä hoitotuloksia.

 

Tämän hoidon perustana on kahden terapeuttisen ammattilaisnaamion yhdistelmä. Ensimmäinen naamio tuo iholle kuumottavan tunteen ja kanelin tuoksun samalla kun iho saa kevyen kasvipohjaisen glykolihappokuorinnan. Toinen piparminttupohjainen naamio viilentää ja raikastaa ihoa.

 

Hoito häivyttää ryppyjä ja juonteita, saa ihon tuntumaan sileän pehmeältä ja kiinteältä sekä kiihdyttää solujen uusiutumista. Hoidon jälkeen iho ei jää hilseilemään tai kuoriutumaan, vaan hoidossa irrotettu kuollut ihosolukko poistuu heti tehden ihosta välittömästi kuulaan ja kauniin.

 

- tuloksellinen ja nopea, muokkaava hoito

- ei toipumisaikaa!

- sopii kaikille ihotyypeille, myös ongelmaiholle

- aknen ja hyperpigmentaation hoitoon

- ikääntymisen merkkeihin

- hoidon jälkeen iho on välittömästi edustuskunnossa

- kun ihosi kaipaa nuorentavaa ilmettä ennen tärkeää tapahtumaa

- meikin voi levittää välittömästi hoidon jälkeen.

- turvallinen myös raskaana oleville ja imettäville naisille.

 

Hoitoa ei voi tehdä, jos sinulla on:

- Roaccutan-lääkekuuri (tai vastaava) ja 6kk sen jälkeen

- antibioottikuuri akneen ja 3kk sen jälkeen

 

Voidaan toteuttaa joko kertahoitona tai 3–6 kerran sarjahoitona.

Sarjahoidossa hoitoväli n.10–21 päivää.

 

TÄRKEÄÄ: Hoidon jälkeen ihoa on suojattava hyvin auringolta korkeasuojakertoimisella (spf 30–50) voiteella.

 

Yhdistelmähoito:

FIRE&ICE sekä Hydrafacial Signature- huokosten tyhjennys n.60 min 175 €

Tämä hoito on täydellinen, kun ihosi kaipaa tehostettua happokuorintaa ja huokoset todellista syväpuhdistusta!

 

 

Ella Bache Peeling Neo-Perfect hedelmähappo-kuorintahoito 30 min 59 €

Tehokkaasti ihoa kirkastava ja väriä tasoittava Ella Bache AHA-kuorintahoito kaikille ihotyypeille, paitsi ei herkälle tai ärtyneelle iholle.

* alkupuhdistus, AHA-kuorinta, hiuspohjan hieronta, syväkosteuttava ja rauhoittava kollageeni-hyaluronihappo-erikoisnaamio, hoitovoide.

Voidaan liittää myös lisäpalveluna lähes kaikkiin kasvohoitoihin (+30 €).

 

Derm Acte Uni-Peel 60 % 90 €

Ihon väriä tasoittava erikoiskuorintahoito samealle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Hoidossa poistetaan ihon pinnalta kuollut solukko. Hoito myös puhdistaa ja pehmentää tukkeutunutta ja karheaa ihoa. Kirkastaa pigmenttiläiskiä, palauttaa heleyttä ja silottaa ihon pintaa sekä auttaa ihoa pysymään kiillottomana.

 

Paras tulos 6 kerran sarjahoitona; 1 kuorinta joka toinen viikko kolmen kuukauden ajan. Hoidon hinta tällöin 75 €/krt.

 

Derm Acte Youth-Peel 50 % 90 €

Ihon väriä tasoittava erikoiskuorintahoito aikuiselle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Hoidossa poistetaan ihon pinnalta kuollut solukko. Hoito puhdistaa ja pehmentää tukkeutunutta ja karheaa ihoa, kirkastaa pigmenttiläiskiä, palauttaa heleyttä, häivyttää ryppyjä, silottaa ihon pintaa, kiinteyttää, korjaa ihon rakennetta ja auttaa ihoa pysymään kiillottomana.

 

Derm Acte Sebu-Peel 35 % 90 €

Tasapainottava EXPERT-kuorinta samealle, rasvaiselle ja rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle. Hoito kuivattaa epäpuhtauksia, supistaa huokosia ja kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä. Aktiiviaineita 73 %. Hoidossa poistetaan ihon pinnalta kuollut solukko. Hoito myös puhdistaa ja pehmentää tukkeutunutta ja karheaa ihoa. Kirkastaa pigmenttiläiskiä, palauttaa heleyttä ja silottaa ihon pintaa sekä auttaa ihoa pysymään kiillottomana.

Käyttötyytyväisyystestin tulokset: 90 % oli sitä mieltä, että iho puhdistui, tuntui tasaiselta ja huokoset näyttivät napakoilta. 80 % huomasi kiillon vähentyneen.

 

Age Lumina -happokuorintahoito 90 €

Jatkohoidot 75 € (14 pv välein).

Kivuton, tehokas ja turvallinen hoito moniin iho-ongelmiin. Lempeällä hapotuksella hoidetaan ihon ikääntymistä, sameutta, pigmentaatiota, epäpuhtautta ja juonteita. Hoidosta ei synny näkyvää hilseilyä. Ihosta tulee jo ensimmäisellä hoitokerralla kirkas ja heleä. Sopii myös herkälle iholle! Ikäsuositus +35 v.

Sarjahoitosuositus: 4–6 kertaa 14 päivän välein.

* Alkupuhdistus, Age Lumina -happokuorinta, naamio ja loppuvoiteet.

 

Celestetic Peels – tehokkaat happohoidot 90 €

Jatkohoidot 75 € (3 viikon välein)

Turvalliset Celestetic Peels -happokuorinnat on suunniteltu hoitamaan ihon ongelmia (ikääntyneen ihon, aknen ja/tai pigmentaation aiheuttamat ongelmat), saavuttamaan näkyvät ja välittömät vaikutukset ihoon. Saattaa aiheuttaa näkyvää hilseilyä.

Sarjahoitosuositus: 4–6 hoitokertaa kolmen viikon välein.

* Alkupuhdistus ja ihon valmistelu hapoille, Celestetic Peels -happokuorinta ihotyypin mukaan ja ihon neutralointi, hoitoseerumi ja UV-suojavoide.

 

Happokuorinnan jälkihoito

  • Ihoa ei saa hangata eikä repiä, kun se lähtee hilseilemään muutaman päivän päästä hoidosta.
  • On suositeltavaa olla ilman meikkiä vähintään 5 tuntia, mielellään 24 tuntia hoidon jälkeen.
  • Happohoidon jälkeen on käytettävä UV-suojan sisältävää kasvovoidetta vähintään 10 päivän ajan, jos oleilee auringossa ja joka tapauksessa vältettävä aurinkoa, uimista, saunomista ja porealtaassa oleilua vähintään 5 vuorokautta hoidon jälkeen.
  • Ihon tehokas kosteuttaminen hapotuksen jälkeen on välttämätöntä vähintään 5 päivää hoidosta, jotta iho pysyy hyvin kosteutettuna ja toipuu hyvin tehokuorinnan jälkeen.

Kauneushoitola Oxid | Ostosraitti 1, Hyrylä, Tuusula, puh. 045 265 9426

© Kauneushoitola Oxid 2024